Smil farvel til smilerynkene

Hudterapeut og daglig leder ved Aesthetica Tønsberg, Inna Strand, er utrolig stolt. Hun er den første i Vestfold som er sertifisert til å benytte den nyeste generasjon av Plasmapen 2, en revolusjonerende behandling av rynker og slapp hud – uten kirurgi – som gir effekt etter kun en behandling.

Trodde bildene var manipulert

Vi har vel alle latt oss lure av otte før- og etter bilder, som viser resultater av kremer og behandlinger innen hud og kroppspleie, sier Inna. Derfor har jeg som prinsipp at jeg aldri kjøper nye apparater før jeg selv har sett effekten med egne øyne. Jeg fikk derfor behandlingen demonstrert av Dr. Sister, på en av mine egne kunder. Etter å ha sett hva kun en behandling gjorde med hennes rynker rundt munnen var jeg overbevist – bildene jeg hadde sett var ikke manipulert, resultatet var over all forventning, sier Inna.

Ansiktsløft og minimering av dype rynker

Hvilke problemområder kan man behandle med Plasmapen 2?
– Det er det som er så unikt, behandlingen kan brukes på så mange forskjellige problemområder og uten at det koster «skjorta», sier Inna.

– Denne «Soft-kirurgiske» behandlingen kan bruke til oppstramming og løft av øyelokk, fjerning av pigmenteringer, arr, tatoveringer, føflekker, vorter og utglatting av linjer og dypere rynker.

– For mange av oss er det et stort steg å skulle foreta et kirurgisk inngrep eller benytte seg av fillere og botox. Av den grunn har jeg stor tro på Plasmapen. Den leverer kontrollert oppvarming av huden uten å skape åpne sår, gir minimalt med smerte og kort nedetid etter behandling. Kan man få dette til en hyggelig pris, kombinert med raske synlige resultater – blir både jeg og kundene mine fornøyd, sier Inna og smiler. Det er også viktig å merke seg at resultatet etter behandlingen er permanent og ikke bare midlertidig som en del andre behandlinger.

Gratis konsultasjon i mai

For alle som ønsker og er interessert i denne behandlingen er det i hele mai mulig å bestille en gratis og uforpliktende konsultasjon i klinikken. Da kan vi sammen finne ut om dette er behandlingen som er riktig for deg!


Ta kontakt med Inna på tlf 913 21 374 eller post@aesthetica-tonsberg.no.


Før og etter bilder

Se flere
Les mer om PlasmaPen