Aesthetica Tønsberg

Din personlige helse- og skjønnhetskonsulent.

Aesthetica Tønsberg fokuserer på skjønnhet, helse og livsstil – i naturlig samspill med velvære. Vi tilbyr de nyeste og mest effektive behandlingene innen ansikts- og kroppspleie.

Våre kunder oppnår hudforyngelse, oppstramming, fettfjerning, et bedre utseende og høyere livskvalitet.

Vi tilbyr også veiledning og program for livsstilsendring, sunt kosthold og helsefremmende tiltak. Kunder som går inn for en livsstilsendring hos oss får personlig oppfølging.

Våre terapauter

Inna Strand

Klinikken drives av Inna Strand.

Inna er glødende interessert i alt som skjer innen skjønnhet og velvære. Hun har bred erfaring og inngående produktkunnskap som klinikkens kunder drar nytte av, og hun holder seg kontinuerlig oppdatert ved å delta på fag- og bransjekurs.

Inna er utdannet hudterapeut og har drevet hudpleieklinikk og parfymeri i Tønsberg i 20 år. I 2014 etablerte hun Aesthetica Tønsberg i nye lokaler på Tønsberg Torg.

Inara Liv Lunde

Inara er vår terapeut innen fotpleie, pedikyr og manikyr.

Inara utfører fotpleie med skrubb og fotmassasje ved hjelp av apparater. I tillegg gjør hun manikyr – neglpleie på hender og pedikyr – neglpleie på føtter. 

Inara jobber både med gele, shellac, gellakk og vanlig negllakk. Hun har lang erfaring innen sitt fag og er en dyktig spesialist som har mange fornøyde kunder.

Inara er selvstendignæringsdrivende og disponerer  behandlingsrom hos oss. Hun driver firma Hånd-og fotbehandling i Sandefjord.

 

Vi samarbeider med flere selvstendige terapeuter, sykepleier og lege som utfører spesielle behandlinger i klinikken etter avtale.

SAMARBEID AESTHETICA + KLINIKK FLEISCHER

Helsemyndighetenes krav til de som skal utføre kosmetiske injeksjoner ( fillere og mimikk/rynkereduserende behandlinger ) er blitt strengere i år! Sykepleiere som utfører slike behandlinger må nå ha godkjenning av ansvarlig lege, dvs at hver pasient må ha personlig konsultasjon hos ansvarlig lege før behandling kan utføres av andre enn lege selv. Aesthetica har derfor inngått samarbeid med dr. Tone Fleischer, innehaver av Klinikk Fleischer, Oslo, som nå har etablert egen avdeling hos Aesthetica i Tønsberg. Dr. Fleischer har 25 års erfaring fra Volvat og som fastlege i Oslo og er spesialist i kosmetike injeksjoner. Trygge behandlinger med en naturlig utseende er hennes mål. Klinikk Fleischer utfører også øvre øyelokk operasjoner. Den meget erfarne Plastisk Kirurgen Barbara Dahl og plastisk kirurg og Øre-nese-hals spesialist Morten Haug opererer. Di har operert mange tusen pasienter og er blandt landets mest erfarne leger. Dr. Fleischer startet sin virksomhet i Tønsberg i April og har allerede mange faste pasienter. Øyelokkvurderinger kan foregå på FaceTime på telefon 47969070 . På grunn av Corona situasjonen må konsultasjoner avtales på forhånd på tel 47960070 ( dr. Fleischer ) eller 91321374 ( Aesthetica ). Dr. Fleischer utfører filler behandlinger med Teosyal og Juvederm,samt muskeldempende rynkebehandlinger, behandlinger mot kjevegnissing og svette under armer og i panne.

Bilder av klinikken