Aesthetica Tønsberg

Din personlige helse- og skjønnhetskonsulent.

Aesthetica Tønsberg fokuserer på skjønnhet, helse og livsstil – i naturlig samspill med velvære. Vi tilbyr de nyeste og mest effektive behandlingene innen ansikts- og kroppspleie.

Våre kunder oppnår hudforyngelse, oppstramming, fettfjerning, et bedre utseende og høyere livskvalitet.

Vi tilbyr også veiledning og program for livsstilsendring, sunt kosthold og helsefremmende tiltak. Kunder som går inn for en livsstilsendring hos oss får personlig oppfølging.

Våre terapauter

Inna Strand

Klinikken drives av Inna Strand.

Inna er glødende interessert i alt som skjer innen skjønnhet og velvære. Hun har bred erfaring og inngående produktkunnskap som klinikkens kunder drar nytte av, og hun holder seg kontinuerlig oppdatert ved å delta på fag- og bransjekurs.

Inna er utdannet hudterapeut og har drevet hudpleieklinikk og parfymeri i Tønsberg i 20 år. I 2014 etablerte hun Aesthetica Tønsberg i nye lokaler på Tønsberg Torg.

Lara Anonen Bøhmer

Godkjent kosmetisk dermatologisk sykepleier

Lara har bred kompetanse innen flere forskjellige fagfelt etter mange år som sykepleier, siste årene jobbet hun på medisinsk overvåkning.

Hun ble ferdig utdannet som sykepleier i 2003. Høsten 2017 startet hun utdanning som kosmetisk dermatologisk sykepleier på Senzie Akademiet ved universitetet i sørøst Norge. Etter fullført utdanning har hun jobbet på TM klinikken i Fredrikstad.

Lara er veldig opptatt av god hudhelse og hudkvalitet. Hun tilbyr kun effektive og godt dokumenterte behandlinger, som tilpasses pasientene individuelt. Laras filosofi er å gi behandlinger av høy kvalitet med et naturlig resultat.

Inara Liv Lunde

Inara er vår terapeut innen fotpleie, pedikyr og manikyr.

Inara utfører fotpleie med skrubb og fotmassasje ved hjelp av apparater. I tillegg gjør hun manikyr – neglpleie på hender og pedikyr – neglpleie på føtter. 

Inara jobber både med gele, shellac, gellakk og vanlig negllakk. Hun har lang erfaring innen sitt fag og er en dyktig spesialist som har mange fornøyde kunder.

Vi samarbeider med flere selvstendige terapeuter, sykepleier og lege som utfører spesielle behandlinger i klinikken etter avtale.

Bilder av klinikken