Aesthetica Tønsberg

Din personlige helse- og skjønnhetskonsulent.

Aesthetica Tønsberg fokuserer på skjønnhet, helse og livsstil – i naturlig samspill med velvære. Vi tilbyr de nyeste og mest effektive behandlingene innen ansikts- og kroppspleie.

Våre kunder oppnår hudforyngelse, oppstramming, fettfjerning, et bedre utseende og høyere livskvalitet.

Vi tilbyr også veiledning og program for livsstilsendring, sunt kosthold og helsefremmende tiltak. Kunder som går inn for en livsstilsendring hos oss får personlig oppfølging.

Våre terapauter

Inna Strand

Klinikken drives av Inna Strand.

Inna er glødende interessert i alt som skjer innen skjønnhet og velvære. Hun har bred erfaring og inngående produktkunnskap som klinikkens kunder drar nytte av, og hun holder seg kontinuerlig oppdatert ved å delta på fag- og bransjekurs.

Inna er utdannet hudterapeut og har drevet hudpleieklinikk og parfymeri i Tønsberg i 20 år. I 2014 etablerte hun Aesthetica Tønsberg i nye lokaler på Tønsberg Torg.

Ingrid Harsem

Ingrid har 19 års erfaring som kosmetisk dermatologisk sykepleier og er blant Norges mest erfarne behandlere innen fillers og rynkehemmende behandling. Ingrid både underviser i sitt fag og er tilknyttet Universitetet i Sør som eksamenssensor. Hun har bakgrunn som bedriftssykepleier og helsesøster, og startet i sin tid helsestasjon for ungdom i Tønsberg. I tillegg har hun lang erfaring innen reisemedisin og startet reisemedisinklinikk ved tidligere VestMed. Ingrid grunnla Vestfold Laserklinikk som hun har drevet i ca. 10 år, samt at hun har drevet klinikk med laserlipolyse i flere år. Kosthold og helse er et interessefelt Ingrid er lidenskapelig opptatt av. Nå gleder hun seg til å tilby Cryolipolyse-behandlinger til våre kunder. 

Tomas Kacakauskas

Tomas sørger for klinikkens massasjetilbud.

Tomas er en dyktig spesialist innen massasje med lang erfaring og mange fornøyde kunder. Han utfører alle typer massasje: klassisk, medisinsk og idretts-massasje.

Hos Tomas er du garantert i trygge hender!

Inara Liv Lunde

Inara er vår terapeut innen fotpleie, pedikyr og manikyr.

Inara utfører fotpleie med skrubb og fotmassasje ved hjelp av apparater. I tillegg gjør hun manikyr – neglpleie på hender og pedikyr – neglpleie på føtter. 

Inara jobber både med gele, shellac, gellakk og vanlig negllakk. Hun har lang erfaring innen sitt fag og er en dyktig spesialist som har mange fornøyde kunder.

Vi samarbeider med flere selvstendige terapeuter, sykepleier og lege som utfører spesielle behandlinger i klinikken etter avtale.

Bilder av klinikken