Aesthetica Tønsberg fokuserer på skjønnhet, helse og livsstil, i naturlig samspill med velvære. Vi tilbyr de nyeste, mest effektive behandlinger innen ansikts- og kroppspleie.

Våre kunder oppnår hudforyngelse, oppstramming, fettfjerning, bedre utseende og høyere livskvalitet.

Vi tilbyr også veiledning og program for livsstilsendring, sunt kosthold og helsefremmende tiltak. Kunder som går inn for livsstilsendring får personlig oppfølging.

Våre terapeuter

Inna Strand

Klinikken drives av Inna Strand.

Inna er glødende interessert i alt som skjer innen skjønnhet og velvære. Hun har bred erfaring og inngående produktkunnskap som klinikkens kunder drar nytte av, og hun holder seg kontinuerlig oppdatert ved å delta på fag- og bransjekurs.

Inna er utdannet hudterapeut og har drevet hudpleieklinikk og parfymeri i Tønsberg i 20 år. I 2014 etablerte hun Aesthetica Tønsberg i nye lokaler på Tønsberg Torg.

Anneli Henriksson

Anneli er dermatologisk og kosmetisk sykepleier.

Hun har mange års erfaring med estetiske injeksjoner og medisinsk hudpleie.

Utdannet ved Senzieakademiet, sertifisert i Restylane, Juvederm og Teosyal. Hun er svært opptatt av kvalitet i sitt arbeid, har et godt estetisk blikk og vakre naturlige resultater er hennes mål.

Cecilia Tveita

Cecilie har vært aromaterapeut i 16 år.

Cecilie liker å stelle med folk og skape en behagelig atmosfære for ro og hvile med rolig musikk, eteriske oljer og hender som verktøy.

En aromaterapi massasje tilpasses hver enkelt etter en kort samtale og hun blander passende oljer til hver person. Cecilie behandler mennesker i alle aldre. Eteriske oljer som brukes er dypt virkende og kan ha gunstig effekt på mange ulike områder som: cellulite, stive muskler, overgangsalder, anti-stress, søvnmangel, hormonelle utfordringer, sirkulasjons problematikk. m.m.

Ellers er aromaterapi kjent for å være velgjørende, avstressende og anbefalt som et ledd i helseforebyggende arbeid. Cecilie er svært opptatt av temaer som hormonell harmoni, blodsukker i balanse, hjernens helse, vegetarisk mat og urter. Har gjort mange selvstudier om dette og har praktisk erfaring. Hun gir gjerne kostveiledning og praktiske råd for en bedre hverdag.

Dr. Daniel Sister

Daniel L. Sister har til vanlig sin praksis i London. Han kommer regelmessig til Norge på Hud & Hårklinikken, som han samarbeider med. I regi av Hud & Hårklinikken utfører han også behandlinger hos Aesthetica i Tønsberg.

Dr. Sister har avlagt sin doktorgrad ved Paris Medical School og har siden oppnådd anerkjennelse over hele verden. Han har praktisert ved flere av verdens mest anerkjente klinikker, skrevet flere høyt verdsatte bøker og opptrer regelmessig i media.

Hans omfattende studier, forskning og ekspertise er ettertraktet innen skjønnhet, anti-aging, ernæring og beslektede medisinske fagfelt. Hos Aesthetica i Tønsberg utfører dr.Sister følgende behandling: PRP Dracula, Stamcelle behandling, Plexr, Silhuette Soft Trådløft, injeksjoner med Botox, Restylane, Juvederm, gir konsultasjoner ved plager forbundet med overgangsalder.

Les mer om Dr. Sister på: drdanielsister.com

Carine Schjærve

Carine kommer fra Oslo og har lang erfaring fra trening og velvære. Hun har sin utdannelse som PT fra Stockholm og som Personlig Trener drev hun sitt eget studio i det gamle flytårnet på Fornebu. I dag driver hun Feeling Great på Nøtterøy.

Carine bruker POWER PLATE vibrasjons maskiner, som representerer det beste innen vibrasjonstrening og tilbyr nye alternativer for trening og velvære for alle, uansett alder eller fysisk form - alle kan trene Power Plate, fra de som aldri har trent, til toppidretts utøvere. Dette er den beste og ikke minst raskeste måten å trene på. Treningen tilpasses selvfølgelig de individuelle behov.

Hos oss utfører Carine behandlinger med Eximia og gi veiledning om trening og vektkontrol.

Carine på Facebook: Feeling Great - PowerPlate Trening

Vi samarbeider med flere selvstendige terapeuter, sykepleier og lege som utfører spesielle behandlinger i klinikken etter avtale.

Bilder av klinikken