Thalgo

Thalgo er basert på alger fra havet, hvor hver alge har unike egenskaper avhengig av hvordan de lever og hvilken funksjon de har i sitt naturlige miljø.

Kremene og produktene vi tilbyr er nøye sammensatt for å gi ønsket virkning, samt redusere allergiske reaksjoner.

Produktene er selvfølgelig ikke testet på dyr.

Oldtidens og fremtidens hudpleie

Havet har gitt næring og bygget opp under alt primitivt liv siden tidenes morgen.

Thalgos laboratorie har omfattende forskning med meget høyt kvalifiserte forskere som bruker hele verdens havbunner som tumleplass.

I våre hav finnes det ca 500.000 forskjellige arter av sjøliv; ca 30.000 er definert som alger og vi bruker 30 av dem. Det er derfor innlysende at kunnskap og avansert forskning spiller en avgjørende rolle for å få best mulige resultater. Her har Thalgo et stort fortrinn med tanke på sin lange erfaring.

Hver alge har helt unike egenskaper avhenging av hvordan de lever og hvilken funksjon de har i sitt naturlige miljø. Flere typer alger er også kontinuerlig under forskning av helsemessige årsaker. Ikke bare i utlandet, men også i Norge foregår det omfattende medisinske studier av algers virkning og effekt på diverse sykdommer.

Denne enorme kunnskapen har Thalgo tatt med seg i utviklingen av produkter til vår industri; helse, skjønnhet og velvære.


Notice: get_woocommerce_term_meta er foreldet siden versjon 3.6! Bruk get_term_meta isteden. in /home/aestheticatonsbe/public_html/wp-includes/functions.php on line 4435

Viser alle 5 resultater