Rain International

Rain International er et amerikansk selskap som har laget en helt ny helsekategori: Frøbasert næring med 17 patenter på fremstillingsmetodene.

Rain har tatt et stort skritt fremover for å løse verdens ernæringsproblemer ved å skape en helt ny kategori av kosttilskudd. Det er hundre prosent ikke-GMO og laget direkte fra frø. Det kalles frøbasert ernæring. Prosessen er virkelig revolusjonerende. De bruker en kaldpresseprosess, som beholder de sterke fordelene med superfrø, og gjør dem biotilgjengelige til å opptas i kroppen. Frøene de bruker har blitt studert grundig og har beviste helsemessige fordeler. De gir opptil 20 % mer konsentrert næring enn frukt og grønnsaker.

Rain produkter kan du kjøpe på www.myrainlife.com.

Rain sine kaldpressede frøprodukter er kosttilskudd som er naturlige kilder til ernæring som ikke inneholder de potensielt skadelige eller unødvendige fyllstoffene som finnes i piller, kapsler ekstrakter, oljer etc.

Rainproduktene har den synergiske blandingen av frø fra forskjellige planter og er så effektive at flere forbindelser brukes i naturlige legemidler i Europa.

Ingrediensene er ikke genetisk modifiserte, det vil si at deres DA ikke har blitt endret i laboratorium og de inneholder ikke plantevernmidler eller andre skadelige tilsetningsstoffer.Produktene er helt naturlige, akkurat som naturen selv har ment de skal være. Rain International ble etablert slik vi kjenner det 11.11.2011.

Det ble forsket i mang år på næring i frø og det er leger og forskere som står bak selskapet og det drives av dyktige forretningsfolk med bakgrunn i MLM. Frøene er kjent i tusener av år og selges faktisk på samme måte som den gangen. Alle som bruker produktene forteller det til andre som trenger produktene, og på den måten blir det kjent. Du ser aldri TV-reklame eller annen kommersiell markedsføring, kun fra bruker til bruker.

Brunswick Labs, et uavhengig bioanalytisk laboratorium som måler kosttilskudd, mat, farmasøytisk og kosmetisk industri, har funnet at Rainproduktene gir de kraftigste antioksidanter som fremmer helse.

Når vi ser sammenligning med andre naturlige produkter, ser vi at Soul, vårt flaggskip, har over 2 1/2 gang mer næring enn den neste på listen.

Produktene er sertifisert og fått de mest anerkjente diplomer, blant annet fra Canada som er det mest prestisjetunge sertifikat.

Frøene plukkes over hele verden, der det er naturlig at de vokser. Alle leveringene kontrolleres for plantevernmidler, tungmetaller og annen forurensning. Det tillates ingen giftstoffer. Frøene kommer fra store farmer, for eks. Chardonnay druesteinene kommer fra økologiske vinfarmer og bringebærsteinene fra store leverandører av saft og syltetøy hvor stenene siles ut. Og mange frø plukkes i vill ørken natur. Slik samarbeider Rain over hele verden med de beste leverandørene.

Du kan google Nigella Sativa og du finner hundrevis av fantastiske forskninger og artikler om dette flaggskipet som Rain bygger sine produkter på.


Notice: get_woocommerce_term_meta er foreldet siden versjon 3.6! Bruk get_term_meta isteden. in /home/aestheticatonsbe/public_html/wp-includes/functions.php on line 4435

Viser alle 3 resultater