Spraytan fra Bronza - naturlig brun uten sol

Helkropp / 30 min 650,-

Spraytan er en fantastisk måte å få en solkysset hud, uten skadelige UV-stråler. Perfekt før et event, en ferietur eller når du bare vil føle deg litt ekstra fin.

Hos Aesthetica fører vi merket Bronza som blant annet hylles av Bianca Ingrosso og Pernilla Wahlgren. Produktene fra Bronza består av et unikt sortiment av veganske, duftfrie og hurtigvirkende spraytan- og selvbruningsprodukter til hjemmebruk. Alle produktene består av naturlige ingredienser som gir en jevn farge og en naturlig glød som tilpasser seg dine naturlige pigmenter.

Ofte stilte spørsmål:

Hvor lenge holder en spraytan?

En spraytan holder i 6-12 dager. Holdbarheten kommer an på hvor godt du har forberedt huden før behandlingen. Desto mer du utsetter huden for varme, fukt, vann og svette, desto raskere kan fargen avta siden fargen sitter i det ytterste hudlaget.

Hvor lenge må jeg vente med å dusje?

Våre farger er hurtigvirkende, og du kan derfor skylle av deg eller 1-6 timer. Vi anbefaler å vente minst 3-6 timer for best resultat. Desto lenger fargen virker før den skylles av, desto mørkere blir resultatet. Vi anbefaler ikke at du sover med fargen.

Hvordan forbereder jeg meg til spraytan? 

Å forberede huden før behandling er viktig for et pent resultat. Vi anbefaler at barbering/voksing og skrubb av huden gjøres 24 timer før selve behandlingen. Etter skrubb og hårfjerning påfører du en rik fuktighetskrem. Påfør gjerne litt ekstra fuktighet på tørre områder (for eksempel albuer, føtter, knær og ankler).

På selve behandlingsdagen er det viktig at du ikke påfører noen produkter på huden. Ingen sminke, deodorant, eller krem/oljer.

Smitter fargen av?

Våre spraytanprodukter inneholder »color guard» for at du enkelt skal kunne se hvor du har påført farge. Fargene er hurtigtørkende og kan kun smitte av rett etter behandling før du har dusjet av deg overflødig farge.

Kan jeg ta spraytan som gravid?

Etter de 12 første ukene kan du ta spraytan.

Jeg skal gifte meg, hvor mange dager før bryllupet bør jeg booke spraytan?

Vi anbefaler at du sprayer deg to dager innen bryllupsdagen. Da rekker fargen å legge seg fint og du får dusjet minst 2 ganger før selve dagen. Du vil ha tilstrekkelig med farge og med et naturlig resultat. Den vanligste fargen til bryllup er Natural Bronze.

Pris

Spraytan hele kroppen; 650,- (ca 30 min)

Bestill behandling