MeLine er en peeling- og kremserie for behandling av pigmentflekker og solskader i huden. Behandling tilpasser seg alle hudtyper, samt alle typer pigmenteringer.

MeLine peel i klinikk 1500,-

Lokalbehandling på pigmentflekker 1100,-

Hjemmeprogram av minimum 3 MeLine produkt er ca 1000-1300 kr pr stk. 1000,-

De fleste starter med hjemmeprogram i 4-6 uker før første behandling i klinikk. Programmet går over ca 16 uker.

MeLine er en peeling- og kremserie for behandling av pigmentflekker og solskader i huden. Behandling tilpasser seg alle hudtyper, samt alle typer pigmenteringer. Serien er meget aktiv og derfor krever oppfølging av en sykepleier. Aktive ingredienser vil over tid bleke pigmentflekker og gi huden glatt og jevn struktur.

Behandlingen består av 2-3 peelinger i klinikk, samt bruk av hjemmeprogram. Det er svært viktig å beskytte seg mot sol under behandlingen og i ettertid om en vil beholde et langvarig resultat. Du kommer til første behandling, så blir det 30 dager med produkter hjemme før ny behandling i klinikk. Så nye 30 dager med hjemmeprodukter. Siste konsultasjon blir eventuelt lokalbehandling av pigmentflekker.

For å vedlikeholde resultatet skal man fortsette å bruke nattproduktet 2-3 ganger i uken, samt hjemmemasken 1 gang i måneden.
Flassing og sensitivitet kan oppleves under behandling, men vil avta kort tid etter endt kur.