Kosmetisk tatovering med Long-Time-Liner for et friskt, velpleiet og uttrykksfullt utseende døgnet rundt.

Bryn - inkl. 1 etterfyll 4400,-

Etterfyll etter 4-6 uker 900,-

Eyeliner - inkl. 1 etterfyll 4400,-

Etterfyll etter 4-6 uker 900,-

Lepper - inkl. 1 etterfyll 6200,-

Etterfyll etter 4-6 uker 900,-

Etterfyll alle områder etter 1-2 år 2400,-

Kosmetisk tatovering med Long-Time-Liner
Denne skjønnhetsbehandlingen fremhever ansiktets naturlige trekk gjennom nesten usynlig korrigeringer; av feks. lepper og bryn. Dermed kan du oppnå et friskt, velpleiet og uttrykksfullt utseende, hvor du ikke trenger verken å sminke deg eller fornye makeupen gjennom døgnet.
Har du lys hud med lite synlige bryn og lepper? Bruker du kanskje briller og synes det er vanskelig å legge en perfekt makeup – eller har du en aktiv livsstil og ikke ønsker å bruke så mye tid på utseendet? Da er kosmetisk tatovering med Long-Time-Liner ideelt for deg.

Kosmetisk tatovering blir svært nøyaktig
Ved kosmetisk tatovering bruker vi de samme teknikkene som ved permanent makeup og vanlig tatovering. Forskjellen ligger i fargebruken, da det benyttes spesiallagete farger med mer/tettere pigmenter som sitter bedre i huden. Disse fargene er laget av Long-Time-Liner. Fargen legges inn i huden ved hjelp av en tynn akupunkturnål. Tatoveringen går ikke like dypt ned i huden som en vanlig tatovering og kommer til å avta etter noen år.
I motsetning til vanlig tatovering benytter Long-Time-Liner seg av kun én nål. Dermed kan vi jobbe svært nøyaktig og dette betyr mindre smerte for kunden.

Kosmetisk tatovering med Long-Time-Liner – oppretting etter ulykker
Kosmetisk tatovering med Long-Time-Liner anvendes også for å rette opp utseendet etter ulykker. Kosmetisk tatovering benyttes til korreksjon av arr etter operasjoner, nyskapning av areola etter kreftoperasjon av bryst og arr etter hårtransplantasjon etter alopesia (hårtap).

Bestill behandling