1.gangsbehandling 485,-

Oppfølging 260,-

For å kunne foreslå et riktig, personlig tilpasset hudprogram for hver enkelt kunde, er det viktig å ha så god kunnskap som mulig om kundens hud. Aesthetica Tønsberg har anskaffet Visia Hudanalysesystem, en datastyrt fotografisk hudscanner, utviklet av Procter & Gamble i USA. Fotoscanneren gir oss detaljert informasjon, både om tilstand på hudoverflaten og i hudens dypere lag. Analysen viser oss hvordan det står til med hudens metabolisme, mikrosirkulasjon og næringsopptak.

Visia gir oss en bred hudanalyse, med 8 bilder fra 3 vinkler, høyre, venstre og forfra. Dette gjør det enkelt å studere alle områder av ansiktshuden. Visia hudanalyse kan dessuten simulere aldringsprosessen med opptil 7 år fremover eller bakover i tid. Fortiden kan vi ikke gjøre noe med, men fremtidig aldring i huden lar seg påvirke ved å benytte gode hudpleieprodukter og riktige, effektive ansiktsbehandlinger.

Med Visia kan vi over tid dokumentere resultater som følge av gode behandlinger og hudpleieprodukter. Vi vil altså kunne se effekten av behandlinger og produkter, og på den måten få informasjon om hvordan huden responderer. Eventuelt kan vi da justere behandlinger eller produktanbefalinger.

Før du starter med behandlinger og nye produkter, anbefaler vi derfor en Visia 3D hudanalyse.

En hudterapeut ikke klarer å avdekke alt med det blotte øye, men med Visia 3D hudanalyse får du svar på hvordan det egentlig står til med huden din. På den måten får du også riktige produkter og behandlinger som er personlig tilpasset og vil gi optimal effekt for din hud.

Dette gir deg et raskere resultat, og ikke minst, en mye bedre og langvarig riktig hudpleie. Når du føler for det, kan vi ta en fornyet hudanalyse for å se om det har skjedd en forbedring. Vi glemmer fort hvordan huden var tidligere, og ofte tar utålmodigheten overhånd. Dersom man følger en anbefalt plan, vet vi av erfaring at man stort sett får gode resultater. Analyseverktøyet vårt, som benyttes for å analysere din hud så presist som mulig, består av et digitalt kamera som «leser» hudtilstanden din i dybden, og gir presise målinger av: Rynkedybde, fuktighetsnivå, pigmentskader, brune flekker, poretilstoppinger og acne- og karsprengninger.

Bestill behandling