Cooltech-Cryolipolyse er den mest effektive fettreduksjonsbehandlingen uten kirurgi og gir utrolige resultater!

Priser fra 4000,-

Cooltech er en effektiv og sikker metode for å redusere uønskede problemområder, ved å kontrollert fryse bort fett.

Fettfjerning med Cooltech-Cryolipolyse
Kroppen har mange områder hvor det er vanskelig og tidkrevende å trene bort fett; som for eksempel etter svangerskap, begynnende magefett, såkalte «love-handles», fettdepoter på inn- og utsiden av lår, valker under armer, BH-området og hake. Disse områdene er velegnet for behandling med Cooltech-Cryolipolyse.

Om behandlingsteknikken
Behandlingen gjør at vi kan fryse ned fettcellene uten å skade omkringliggende vev som hud, muskler, nerver og bindevev. Fettcellene tåler ikke kulde like godt som øvrig vev og gjennomgår prosessen apoptose. Apoptose betyr at fettcellen krymper og spises av kroppens ryddeceller. Studier har vist at behandlingen ikke øker fettstoffinnholdet i blod eller lever. Studier viser også at etter kun én behandling kan Cryolipolyse redusere 30% fett, og man har sett resultater på opptil 50% reduksjon hos enkelte. Resultatet vil variere individuelt. Det kan være nødvendig med flere behandlinger for å oppnå ønsket resultat, og samme område kan behandles med 6-8 ukers intervall. Metoden er CE-godkjent og har vært benyttet i flere år. I USA er metoden FDA-godkjent.

Slik foregår behandlingen:
Under konsultasjonen blir vi enige om område(r) som skal behandles, og områdets fettmengde og omkrets måles. Deretter appliseres en spesiell membran (beskyttelse) med kjølevæske over behandlingsområdet. Så aktiveres munnstykket. Fettområdet suges inn i kammeret og avkjøles til -8°C. Du vil kjenne det kraftige suget og en følelse av avkjøling i starten. Men etter noen minutter har avkjølingen bedøvet området fullstendig, og du kan ligge i ro og lese eller høre på musikk. Etter ca. 60-70 minutter kobles munnstykket av og området masseres noen minutter. Kunden bør selv også massere behandlet område de påfølgende dagene. Vent så enda noen minutter, og du kan fortsette dine daglige gjøremål. Vi anbefaler treningsturer og godt med vanninntak etter behandling. Det reelle resultat ses etter 2-3 uker, men mange opplever effekt rett etter behandling. Husk at prosessen fortsetter opp til 3 måneder etter behandling og det endelige resultatet er synlig etter ca. 8-12 uker.

Etterbehandling
Vi anbefaler etterbehandling med Eximia for optimalt resultat. Etterbehandlingen fremskynder kroppens prosess med å kvitte seg med avfallsstoffer. Dette vil stimulere og fremskynde resultatet, og kan i tillegg gi en hudoppstramming av behandlet område.

Bivirkninger som kan oppstå
Ømhet og smerte i området kan merkes 1-3 uker etter behandling.
Nummenhet i huden de første ukene etter behandling.
Blå merker i huden (sjelden) som forsvinner etter 4 uker.

Varig resultat?
Fettcellene som er borte er ødelagt for alltid. Holder du vekten stabil er resultatet varig. Øker du i vekt vil de gjenværende fettcellene lagre fett, og du kan få tilbake de samme problemområdene som før behandling.