Overfladisk peeling velegnet til behandling av tidlige stadier av solskadet hud, fine linjer og grove porer.

1500,-

Kur med 4 behandlinger 5200,-

Overfladisk peeling, uten nedetid. Behandlingen er velegnet til tidlige stadier av solskadet hud, fine linjer, grove porer og hudnupper, kombinert uren hud, og den fremmer yngre hudstruktur.

Milk Peel inneholder 50% Glykolsyre, 10% Melkesyre og Salisylsyre med pH 1,7.

Beskrivelse av behandling:
Milk peel passer perfekt som lunch behandling. Først renses huden med Foamer 15. Deretter påføres peeling over hele ansiktet og blir liggende i noen minutter til ønsket effekt er oppnådd. Mens peelen ligger på huden vil klienten føle en lett kribling, noe som er tegn på at peelingen virker. Peelingen nøytraliseres med vann, deretter påføres avsluttende kremer. Etter behandlingen vil huden se friskere ut og ha mer glød. Peelingens resultater kommer gradvis, derfor anbefaler vi en serie på 4 til 6 behandlinger med 14 dagers intervaller.

Forberedelse og oppfølging:
For å forbedre effekten av peelingen foreslår vi et kundetilpasset for- og etterbehandlingsprogram med bruk av stimulerende DermaCeutic produkter som Light Ceutic eller TurnOver om natten, og beskyttende og reparerende produkter som Serum C25 og Hyal Ceutic om dagen. Husk alltid å benytte Hyal Ceutic etter overfladiske peelinger. Dette er det høyest konsentrerte hyaluronsyre-produktet på markedet idag. Hyal Ceutic vil tilføre huden all den fuktighet huden trenger etter en peel. Det er også viktig å bruke solblock så lenge du er under behandling og i en måned etter avsluttet behandling. Vi anbefaler bruk av Sun Ceutic eller K-Ceutic i denne perioden.

Bestill behandling