Mask Peel er velegnet til behandling av tidlige stadier av solskadet hud, fine linjer, grove porer og acne.

650,-

En overfladisk peeling uten nedetid. Mask Peel er en Glykolsyre-basert peeling, velegnet til behandling av tidlige stadier av solskadet hud, fine linjer, grove porer og acne.

Beskrivelse av behandlingen

En behandling varer normalt 15-30 minutter og består av flere trinn. Først renses huden med en pre-peel cleanser (Cleanser 5 eller Foamer 15). Deretter påføres peelen over hele ansiktet og blir liggende på i noen minutter for å få effekt. Mens peelen ligger på huden vil klienten føle en lett kribling, noe som er tegn på at peelingen virker.

Peelingen fjernes fra huden så fort den tilmålte tiden er over. Etter behandlingen vil huden se friskere ut og har mer glød. Peelingens resultater kommer gradvis og det er derfor viktig å repetere behandlingen. Vi anbefaler en serie på 4 til 6 behandlinger hver annen uke.

Forberedelse og oppfølging

For å forbedre effekten av peelingen foreslår vi et personlig tilpasset for- og etterbehandlingsprogram med bruk av stimulerende DermaCeutic produkter som Light Ceutic eller TurnOver om natten, og beskyttende, reparerende produkter som Serum C25 og Hyal Ceutic om dagen.

Husk alltid å benytte Hyal Ceutic etter overfladiske peelinger. Dette er det høyest konsentrerte hyaluronsyre produktet på markedet idag.

Hyal Ceutic vil tilføre huden all den fuktighet den trenger etter en peel. Det er også viktig å beskytte huden mot sol i tiden etter en peeling. Vi anbefaler bruk av Sun Ceutic eller K-Ceutic i denne perioden.

Bestill behandling