En dyp peeling som er velegnet til behandling av voksen, aldrende og solskadet hud.

Light 2500,-

Medium 3500,-

Forte / Les mer her 7000,-

Dette er en medium dyp peeling med relativt kort nedetid. Cosmo Peel er en TCA-basert peeling som er velegnet til behandling av voksen, aldrende, solskadet hud, tap av elastisitet og kollagen, arr, rynker. Cosmo Peel er også effetiv ved strekkmerker.

Beskrivelse av behandlingen

En behandling varer normalt i 15-30 minutter og består av flere trinn. Først renses huden med en pre-peel cleanser (Cleanser 5 eller Foamer 15). Deretter påføres peelingen over hele ansiktet og blir liggende i noen minutter for å få effekt. Klienten vil føle en lett kribling mens peelingen virker. Det er også vanlig å kjenne en varmefølelse i huden. Når behandlingstiden er over påføres Cosmo Cream som demper kribling og varmefølelse. Klienten går hjem med peelingen på huden og fjerner den selv etter 12 timer.

Noen få dager etter behandlingen kommer en avflassing som er normal og ønsket. Som forberedelse og oppfølging, for å forbedre effekten av peelingen, foreslår vi et personlig tilpasset for- og etterbehandlingsprogram med produkter som er valgt spesiellt for deg. Dette vil forbedre og forlenge effekten etter Cosmo peel.

Det er veldig viktig med høy UV beskyttelse mens du er under behandling, vi anbefaler bruk av Sun Ceutic eller K-Ceutic i denne perioden.

Bestill behandling