Øk volumet og den naturlige konturen av dine lepper i dag!
/ Introduksjonspris
990,-

Ny og innovativ behandling med Easy touch meso fra Fusion mesotherapi. Endelig er alternativet til filler her!

Med Perfect lips kan vi forbedre definisjonen og fargen på lepper.Vi sluser produktene inn smertefritt med hårtynne 24 karat gullbelagte micronåler Øker volum, gir fuktighet og forsterker leppefargen.

Markedet trender jo mot å fjerne fillere i lepper – men fylde og volum er noe vi allikevel ønsker; bare at det skal være NATURLIG!

Volumet og hydreringen av leppene økes med hyaluronsyren og acetylheksapeptid-38. Acetyl Hexapeptide-38 har en målrettet effekt på Adipogenese, en prosess som aktiviserer celledifferensiering, og hvor pre-adipocytter blir omdannet til adipocytter, dette fører til høyere lipidakkumulering og volumvekst i leppene

Perfect Lips mesoterapi er det ultimate alternativet til fillere!

Inneholder:

  • Hyaluronic acid & acetyl hexapeptide-38 øker volum og hydrerer
  • Peptidene øker adipogenesen. Dette fører til høyere lipidakkumulering og volumvekst i leppene.
  • VEGF, ginko og sennepsspire ekstraktene booster blodets mikro-sirkulasjon som gir en intens farge på leppene.

Anbefaler: 2 – 4 behandlinger med 14 dager mellom.


Mesoterapi, Microneedling

Microneedling stimulerer hudens naturlige kollagenproduksjon og bidrar til forbedret struktur. Reduserer rynker, fine linjer og pigmentering. Gjør huden mer motstandsdyktig.

Huden trenger kollagen
Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet og utgjør rundt 30% av kroppens totale proteinvekt og har stor innvirkning på hudens styrke og oppbygning. Kroppens egen evne til å danne kollagen avtar med alder, noe som bidrar til aldringstegn, slik som fine linjer, rynker og tynnere, mindre elastisk hud.

Microneedling bidrar til ny celletilvekst av kollagen i huden, jevnere hudtone, økt elastisitet og reduksjon av linjer og rynker. Effektiv også ved behandling av arr og strekkmerker.

  • Naturlig oppstramming
  • Huden blir fastere og porene mindre
  • Reduserer rynker og linjer
  • Forbedret hudtone
  • Reduserer pigmentflekker