Elektrisk microneedling.
Behandling med Mesoterapi
3 500,-

Microneedling kombinert med Mesoterapi er en effektiv behandling som virker biologisk ved å tilføre huden en unik blanding av ingredienser som reduserer pigmentering og ujevn hudtone.

Bestille time?

Ta kontakt med oss på telefon 913 21 374, eller send oss en mail på post@aesthetica-tonsberg.no

Seks presist formede mikronåler av kirugist stål er det optimale antallet for minimal invasis penetrasjon og minimale vevskader.

Dermastamp behandling gjør at kroppens egen regeneregningsprosess blir stimulert. Cellevekst resulterer i nye kollagen-formasjoner, som fører til kollagendannelse. Overhuden blir da synlig bedre i tykkelse og struktur.

Gjentatte behandlinger med Dermastamp reduserer små rynker og ujevnheter og fører til generell forbedring i hudens struktur.Det patenterte nålhodet følger hudens kurver, i likhet med barberhøvel, til det aktuelle området. Hudbarrieren åpnes vertikalt, uten skader på hudens overflate.


Det automatiske microneedling funksjonen sikrer at nålene ikke sitter i huden når håndstykket løftes. Således hindres skraping av huden.

Microneedling

Microneedling stimulerer hudens naturlige kollagenproduksjon og bidrar til forbedret struktur. Reduserer rynker, fine linjer og pigmentering. Gjør huden mer motstandsdyktig.

Huden trenger kollagen
Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet og utgjør rundt 30% av kroppens totale proteinvekt og har stor innvirkning på hudens styrke og oppbygning. Kroppens egen evne til å danne kollagen avtar med alder, noe som bidrar til aldringstegn, slik som fine linjer, rynker og tynnere, mindre elastisk hud.

Microneedling bidrar til ny celletilvekst av kollagen i huden, jevnere hudtone, økt elastisitet og reduksjon av linjer og rynker. Effektiv også ved behandling av arr og strekkmerker.

  • Naturlig oppstramming
  • Huden blir fastere og porene mindre
  • Reduserer rynker og linjer
  • Forbedret hudtone
  • Reduserer pigmentflekker