Overfladisk peeling, uten nedetid. Velegnet til behandling av tidlige stadier av solskadet hud, fine linjer, grove porer og hudnupper, kombinert uren hud, fremmer yngre hudstruktur.
/ Inkluderer beroliggende maske og massasje
1 500,-
Kur med 4 behandlinger
5 200,-

Etter behandling vil huden få et friskere utseende og ha mer glød.

Milk Peel inneholder 50% Glykolsyre, 10% Melkesyre og Salisylsyre med pH 1,7.

Beskrivelse av behandling:
Milk peel passer perfekt som lunch behandling. Først renses huden med Foamer 15. Deretter påføres peeling over hele ansiktet og blir liggende i noen minutter til ønsket effekt er oppnådd. Mens peelen ligger på huden vil klienten føle en lett kribling, noe som er tegn på at peelingen virker. Peelingen nøytraliseres med vann, deretter påføres avsluttende kremer. Etter behandlingen vil huden se friskere ut og ha mer glød. Peelingens resultater kommer gradvis, derfor anbefaler vi en serie på 4 til 6 behandlinger med 14 dagers intervaller.

Forberedelse og oppfølging:
For å forbedre effekten av peelingen foreslår vi et kundetilpasset for- og etterbehandlingsprogram med bruk av stimulerende DermaCeutic produkter som Light Ceutic eller TurnOver om natten, og beskyttende og reparerende produkter som Serum C25 og Hyal Ceutic om dagen. Husk alltid å benytte Hyal Ceutic etter overfladiske peelinger. Dette er det høyest konsentrerte hyaluronsyre-produktet på markedet idag. Hyal Ceutic vil tilføre huden all den fuktighet huden trenger etter en peel. Det er også viktig å bruke solblock så lenge du er under behandling og i en måned etter avsluttet behandling. Vi anbefaler bruk av Sun Ceutic eller K-Ceutic i denne perioden.


Kjemisk Peeling

Våre hudspesialister har lang erfaring og utdanning innen hudfornyelse. Vi behandler acne, acne arr, pigmentforandringer, fortykket og solskadet hud, linjer og rynker. Vi benytter kjemiske peelinger og oppnår fantastiske resultater innen hudfornyelse.

Kjemisk peeling fjerner døde hudceller i det ytterste hudlaget ved å benytte virkestoffer som har lavere pH-verdi enn huden selv. Dette fremmer frisk, ren og sunn hud. Under selve behandlingen, som tar ca 30 minutter, føles en lett pirring og svie. Dette er helt normalt og varer som regel bare noen få minutter. En lett rødme etter behandlingen er også normalt.

Vi utfører ulike typer peeling, tilpasset kundens behov. Vi behandler også hals, rygg og bryst. Kontakt oss for nærmere informasjon!