En overfladisk peeling uten nedetid. Mask Peel er en Glykolsyre-basert peeling, velegnet til behandling av tidlige stadier av solskadet hud, fine linjer, grove porer og acne.
/ Inkluderer beroliggende maske
650,-

Beskrivelse av behandlingen

En behandling varer normalt 15-30 minutter og består av flere trinn. Først renses huden med en pre-peel cleanser (Cleanser 5 eller Foamer 15). Deretter påføres peelen over hele ansiktet og blir liggende på i noen minutter for å få effekt. Mens peelen ligger på huden vil klienten føle en lett kribling, noe som er tegn på at peelingen virker.

Peelingen fjernes fra huden så fort den tilmålte tiden er over. Etter behandlingen vil huden se friskere ut og har mer glød. Peelingens resultater kommer gradvis og det er derfor viktig å repetere behandlingen. Vi anbefaler en serie på 4 til 6 behandlinger hver annen uke.

Forberedelse og oppfølging

For å forbedre effekten av peelingen foreslår vi et personlig tilpasset for- og etterbehandlingsprogram med bruk av stimulerende DermaCeutic produkter som Light Ceutic eller TurnOver om natten, og beskyttende, reparerende produkter som Serum C25 og Hyal Ceutic om dagen.

Husk alltid å benytte Hyal Ceutic etter overfladiske peelinger. Dette er det høyest konsentrerte hyaluronsyre produktet på markedet idag.

Hyal Ceutic vil tilføre huden all den fuktighet den trenger etter en peel. Det er også viktig å beskytte huden mot sol i tiden etter en peeling. Vi anbefaler bruk av Sun Ceutic eller K-Ceutic i denne perioden.


Kjemisk Peeling

Våre hudspesialister har lang erfaring og utdanning innen hudfornyelse. Vi behandler acne, acne arr, pigmentforandringer, fortykket og solskadet hud, linjer og rynker. Vi benytter kjemiske peelinger og oppnår fantastiske resultater innen hudfornyelse.

Kjemisk peeling fjerner døde hudceller i det ytterste hudlaget ved å benytte virkestoffer som har lavere pH-verdi enn huden selv. Dette fremmer frisk, ren og sunn hud. Under selve behandlingen, som tar ca 30 minutter, føles en lett pirring og svie. Dette er helt normalt og varer som regel bare noen få minutter. En lett rødme etter behandlingen er også normalt.

Vi utfører ulike typer peeling, tilpasset kundens behov. Vi behandler også hals, rygg og bryst. Kontakt oss for nærmere informasjon!