Dette er en medium dyp peeling med relativt kort nedetid. Cosmo Peel er en TCA-basert peeling som er velegnet til behandling av voksen, aldrende, solskadet hud, tap av elastisitet og kollagen, arr, rynker. Cosmo Peel er også effetiv ved strekkmerker.
Light
2 500,-
Medium
3 500,-
Forte / Les mer her
7 000,-

Beskrivelse av behandlingen

En behandling varer normalt i 15-30 minutter og består av flere trinn. Først renses huden med en pre-peel cleanser (Cleanser 5 eller Foamer 15). Deretter påføres peelingen over hele ansiktet og blir liggende i noen minutter for å få effekt. Klienten vil føle en lett kribling mens peelingen virker. Det er også vanlig å kjenne en varmefølelse i huden. Når behandlingstiden er over påføres Cosmo Cream som demper kribling og varmefølelse. Klienten går hjem med peelingen på huden og fjerner den selv etter 12 timer.

Noen få dager etter behandlingen kommer en avflassing som er normal og ønsket. Som forberedelse og oppfølging, for å forbedre effekten av peelingen, foreslår vi et personlig tilpasset for- og etterbehandlingsprogram med produkter som er valgt spesiellt for deg. Dette vil forbedre og forlenge effekten etter Cosmo peel.

Det er veldig viktig med høy UV beskyttelse mens du er under behandling, vi anbefaler bruk av Sun Ceutic eller K-Ceutic i denne perioden.


Før og etter bilder

Før og etter
Før og etter
Før og etter

Kjemisk Peeling

Våre hudspesialister har lang erfaring og utdanning innen hudfornyelse. Vi behandler acne, acne arr, pigmentforandringer, fortykket og solskadet hud, linjer og rynker. Vi benytter kjemiske peelinger og oppnår fantastiske resultater innen hudfornyelse.

Kjemisk peeling fjerner døde hudceller i det ytterste hudlaget ved å benytte virkestoffer som har lavere pH-verdi enn huden selv. Dette fremmer frisk, ren og sunn hud. Under selve behandlingen, som tar ca 30 minutter, føles en lett pirring og svie. Dette er helt normalt og varer som regel bare noen få minutter. En lett rødme etter behandlingen er også normalt.

Vi utfører ulike typer peeling, tilpasset kundens behov. Vi behandler også hals, rygg og bryst. Kontakt oss for nærmere informasjon!