90 min
1 500,-

Meder Beauty. Bli kvitt rynker uten nåler med Meder Visage Anti-Rides FX

  • Alternativ til Botox

Hva er Visage Anti-Rides FX?

Visage Anti-Rides FX er det første profesjonelle hudpleieprogrammet som er et reelt alternativ til medisinsk behandling av mimikkrynker. Behandlingen er utviklet av hudlege Tiina Orasmae-Meder i Sveits. Effekten etter behandling, som kan sammenlignes med Botox, er uten bivirkninger og komplikasjoner.

Hva gjør behandlingen?

  • Behandler dynamiske rynker eller mimikkrynker uten å benytte Botoxinjeksjoner.
  • Kan forlenge effekten av Botox- eller Restylaneinjeksjoner.
  • Har foryngende virkning og anti aldringseffekt på huden.

Hvordan virker behandlingen?
Behandlingen er basert på det bioaktive stoffet Acetyl Hexapetide-3, som blokkerer den nevromusklære transmisjonen like effektivt som Botox gjør. I motsetning til Botox innebærer Acetyl Hexapetide-3 ikke risiko for lammelser eller bivirkninger, fordi bare den ene delen av muskelfibrene (den som ligger nærmest huden) blir avslappet, mens hele muskelen bevarer både blodsirkulasjonen og aktiviteten. Dette er nok til at hudens sammentrekning stopper og rynkene glattes ut.

Hvor lenge varer effekten?
Effekten varer i 8-12 måneder, deretter kan programmet gjennomføres på nytt. Etter et forløp med fem behandlinger vil sammentrekningen av ansiktsmusklene nedsettes med 80-85 %, og du vil merke en betydelig reduksjon av dybden og størrelsen på fine rynker og linjer i huden.

Hvem passer behandlingen for?
Behandlingen passer til kvinner og menn som har mimikkrynker i pannen, ved øynene, på overleppen og ved munnen, samt andre tegn på aldring av huden. Programmet brukes aktivt som alternativ til behandling med Botox, spesielt til de som har kontraindikasjoner til dette, eller som ikke vil ta injeksjonsbehandlinger.